מוציאים לאור מאמר? מעבירים שיעור או הרצאה - כתבו לנו ונפרסם

2 אוגוסט, 2022

מוציאים לאור מאמר?
מעבירים שיעור או הרצאה שפתוחים לקהל הרחב?
נשמח לפרסם!
כתבו לנו את כל הפרטים כאן בלינק:
(המודעה תפורסם בעמודי הפייסבוק והאינסטגרם של הארגון)

חיפוש אחר מנחים לעבודת גמר בהיסטוריה

26 יולי, 2022

לכבוד

החברה ההיסטורית הישראלית

שלום רב,

הנדון: שיתופי פעולה בין החברה לבין תלמידים מצטיינים בחינוך ההתיישבותי

המינהל לחינוך התיישבותי מציב את עבודות הגמר בגולת הכותרת של למידה משמעותית.

עבודת גמר היא עבודה ברמה אקדמית, הנכתבת לפי כללי האקדמיה והיא מזכה את התלמיד ב- 5 יחידות לימוד בבגרות בתחום העבודה. העבודה שוות ערך לעבודה סמינריונית בתואר ראשון באוניברסיטה והיא צריכה להיות מחקרית המחדשת בתחום הנחקר ולא סיכום של הנושא.

התלמידים הנבחרים לכתיבת עבודה הם תלמידים בעלי יכולות ומוטיבציה, וסקרנות ללמידה עצמאית.

נשמח לשיתוף פעולה וליצירת חיבורים בין התלמידים לבין חוקרים מהחברה ההיסטורית הישראלית. התלמידים ייקחו חלק במחקרים ויסייעו בהם ועל בסיס השתתפותם יוכלו לכתוב עבודת גמר. התלמידים יהוו עתודה משמעותית ללימודי המשך באקדמיה.

תפקידו של המנחה הוא משמעותי בהכוונת התלמיד ובסיוע לו מהשלב הראשון שמתחיל בכתיבה של הצעת מחקר ועד סיום כתיבת העבודה.

המנחה משמש מודל, והקשר האישי שמתפתח בינו לבין התלמיד תורם רבות להצלחת העבודה המשותפת.

כמו כן, מעורבות החברה בתהליך כתיבת העבודות קושרת את שמה בעשייה חינוכית ותורמת להכוונת דור העתיד כחוד החנית המחקרית.

מהלך ההנחיה הוא כשנה וחצי בדרך כלל לתלמיד שמתחיל בכיתה י"א ומסיים בסוף סמסטר ראשון בכיתה י"ב. בסיום התהליך: המנחה יכתוב חוות דעת על עבודת התלמיד לפי מחוון מנחה ויתן ציון סופי שמהווה 30% מהציון הכולל על עבודת הגמר.

את כל התהליך מלווה רכז עבודות גמר של בית הספר שעוקב אחר התקדמות המחקר ויחסי הגומלין בין התלמיד לבין המנחה.

לוח זמנים – יש גמישות במועדים

כתיבת הצעת מחקר והגשתה עד – 31.1 בכיתה  י"א

כתיבת העבודה והגשתה עד – 30.12 בכיתה י"ב

שכר מנחים -משרד החינוך

תעריפים לתשלום החל מעבודות גמר תש"פ:

תואר ב.א. – 1,261.71 ₪
תואר מ.א. – 1,407.49 ₪
תואר ד"ר -   1,550.54 ₪

אנו מודים לך על הנכונות לקדם את תלמידי ישראל ולאפשר להם תשתית מחקרית להתפתחות ולמידה .

בברכה,

ד"ר אתי סתיו                                                                                              ד"ר תחיה נדיבי- הורוביץ

רכזת עבודות גמר בפיקוח הפדגוגי                                                                 מדריכת עבודות גמר

המינהל לחינוך התיישבותי                                                                            המינהל לחינוך התיישבותי

רח' השלושה 2 תל-אביב 61090,

טלפון: 03-6898842

פקס: 03-6898793

כתובת אתר המשרד: http://www.kfar-olami.org.il

נמשכת ההרשמה לתינוקיה בקמפוס גבעת רם לשנה"ל תשפ"ג

7 יולי, 2022

להורים שלום רב,

נמשכת ההרשמה לתינוקיה בקמפוס אדמונד ספרא, גבעת רם - לשנה"ל תשפ"ג -

החל מ 23 באוקטובר 2022.

לתשומת ליבכם, התינוקיה מיועדת לגילאים חודשיים - 10 חודשים,

והיא פתוחה בימים א-ה מהשעה 8:00 בבוקר עד 16:00 בצהרים.

במידה ויש לכם עניין אשמח באם תפנו אליי במייל, בווטסאפ או בנייד.

בברכה,

ראובן רון, מנהל "הגן בגבעה"

נייד: 054-5295675

עדכון טבלאות השכר לשנת 2021

25 ינואר, 2021

קרא עוד

אנחנו שמחות להודיע שבהתאם להסכמים הקיבוציים, פעימת השכר הרביעית מאז ההסכמים הקיבוציים תתרחש בינואר 2021,

כלומר - החל מהתלוש הקרוב תראו עלייה בשכר!

הטבלאות המעודכנות מצורפות למטה

אספה כללית לאישור תוצאות הבחירות והדו"ח התקציבי לשנת 2019

19 ינואר, 2021

קרא עוד

כמחויב בתקנון, ב-17/01/2021, יום ראשון, מספר ימים לאחר הבחירות, התכנסנו ב-ZOOM לאסיפה הכללית על מנת לאשר את תוצאות הבחירות וכן לאשר את הדו"ח התקציבי לשנת 2019.

תוצאות הבחירות והדו"ח התקציבי אושרו ברוב קולות בפיקוח ועדת הביקורת. רצ"ב פרוטוקול הישיבה.

בהצלחה לועד החדש!

הועד החדש של ארגון מו"ח ואספה כללית

15 ינואר, 2021

קרא עוד

אנחנו שמחים להציג את הועד החדש של הארגון, שאושרר אמש בבחירות על ידי חברות וחברי הארגון.

ברוך הבא לועד החדש!

מצורף קובץ PDF עם חברות וחברי הועד החדש.

בנוסף - ביום ראשון הקרוב, 17/01, בשעה 19:00, נקיים את האספה הכללית לאישור תוצאות הבחירות והדו"ח הכספי של שנת 2020.

במידה וברצונך להיות חלק מן הועד החדש אך לא הגשת מועמדות לבחירות, ניתן לאשר את מועמדותך באספה הכללית.

המועמדים והמועמדות לבחירות הארגון 2021

10 ינואר, 2021
קרא עוד
קבלו אותם/ן - המועמדים לבחירות ועד ארגון מו"ח 2020!

הבחירות יתקיימו ביום חמישי, 14/01, 08:00-22:00 באמצעים וירטואליים - מייל או הודעה לטלפון הסלולרי, כאשר חברות וחברי הארגון יבחרו את המועמדים/ות שלהם/ן. כל חבר וחברת ארגון יקבלו טופס הצבעה על פי הדירוג שלהם/ן (עוזרי הוראה בתואר ראשון או שני, אסיסטנטים/ מדריך ועמיתי הוראה/מורים מן החוץ) וכך ישפיעו על הנציגים והנציגות בועד הארגון!

ביום ראשון שלאחר מכן, 17/01, בהתאם לתקנון הארגון, תתבצע אסיפה כללית שבה יאושרו תוצאות וכן הדו"ח התקציבי של שנת 2021.
תצביעו ותשפיעו!

בחירות 2021 יוצאות לדרך!

26 נובמבר, 2020

קרא עוד

כמדי שנה, נקיים את הבחירות הדמוקרטיות לתפקידי הועד השונים וכן לוועדת הביקורת. הבחירות יתקיימו ביום חמישי, בתאריך 14/01/2021 בין השעות 08:00 בבוקר ל-20:00 בערב.

השנה, בשל משבר הקורונה העולמי, נבצע את הבחירות באופן וירטואלי. הבחירות ייערכו על ידי חברת Eanygo, שמתמחה בביצוע בחירות וירטואליות תוך שמירה על ביטחון מידע וחשאיות מירבית. בחירות מסוג זה התבצעו בעבר במגוון מוסדות וארגונים – לרבות ארגון הסגל הזוטר באוניברסיטת תל אביב וכן אגודת הסטודנטים באוניברסיטה העברית.

ניתן להגיש מועמדות לתפקידים השונים עד יום רביעי, 30/12/2020.

הגשת המועמדות דרך הטופס הזה: https://tinyurl.com/MoachElections

פרטים נוספים על הבחירות בעמוד זה וכן בתקנון הארגון.

כמו כן, ניתן לפנות אלינו בכל שאלה בעמוד צור קשר, במייל Irgun.pniyot@mail.huji.ac.il או בטלפון 054-8820957.